Kiedy pieczesz ciasto z myślą o tym, by zabrać je ze sobą do pracy, do rodziny, na piknik, czy do przedszkola, problem pojawia się, kiedy trzeba je przetransportować. Jak je spakować, bez obaw o to, by zachowało swoją formę, nie ucierpiało w transporcie? Z pomocą przychodzą specjalne transportery do ciasta – pojemniki z pokrywką. Jednak to dodatkowy sprzęt, który musisz upchać w swoich kuchennych szafkach. Dlatego genialnym rozwiązaniem problemu jest forma do pieczenia, która posiada w zestawie pokrywkę zamykaną na zatrzaski z wygodnym uchwytem. Dzięki temu w blaszce nie tylko upieczesz ciasto, ale też bezpiecznie i wygodnie je przetransportujesz.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS