A A+ A++

Ryby, obok kiełbasy i wspomnianej wcześniej karkówki, są jednym z tych produktów, które grillujmy najczęściej. Choć tłuste ryby będą doskonałym wyborem, to ryby chude, jak dorsz czy mintaj, nie nadają się na grilla. Takie ryby łatwo się rozpadają i przywierają do grilla. Ten sposób obróbki termicznej sprawia też, że stają się suche i bez smaku.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOcalić łęczyckie górnictwo od zapomnienia
Następny artykułLista najpotężniejszych zagrożeń dla zdrowia