A A+ A++

Patelnia przed smażeniem musi być dobrze rozgrzana. Jeśli masz bardzo dobrą patelnię, możesz spróbować usmażyć naleśniki bez dodatku tłuszczu. Po każdym naleśniku warto przemieszać łyżką ciasto, bo w przeciwnym razie na górze będzie za rzadkie, a na dole za gęste. Zamiast jagód można użyć innych owoców, np. truskawek, malin.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPrezes WKS-u o nowej grupie siatkarzy: „Będzie co oglądać”
Następny artykułPożar na Osiedlu Młodych. W środku był mężczyzna [FOTO]