A A+ A++

Po śledzie najczęściej sięgamy w czasie świąt. Jedna te ryby warto jeść częściej. Śledzie są wartościowym źródłem kwasów omega-3, witamin A, D, E, witaminy B oraz witaminy B12. Śledzie dostarczają także dużo żelaza, cynku i miedzi oraz fosforu i jodu. Śledzie możemy przyrządzić na wiele sposobów, np. z olejem i cebulką, pod pierzynką, w occie. Przepis na pyszną kanapkę ze śledziempolecają twórcy filmu: Karolina Adamska, Aleksandra Panak, Michał Stokowski.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWpadłeś/Wpadłaś mi w oko! Ogłoszenia spotted po Dniach Gorlic
Następny artykuł„Wrócimy za dwa lata”. Ekipa RMF FM i inni uczestnicy opuszczają zlot miłośników balonów załogowych