A A+ A++

W wieczór sylwestrowy goście Grand Hotelu w Łodzi będą mogli liczyć na siedmiodaniowe menu degustacyjne z możliwością degustacji win i alkoholi w restauracji Malinowa. Menu przygotował szef kuchni, Łukasz Szram. O muzyczny nastrój zadba tam trio muzyczne.

Co w menu Grand Hotelu?

Wśród dań, które pojawią się tego wieczoru na stole będą m. in.: tatar z sezonowanej troci z rzepą i dressingiem cytrusowym, pierogi z kasztanami, policzek wołowy z grzybami i glonami morskimi, rumowa baba z oliwą bananową. 

Cena za całość wynosi 890 zł od osoby, degustacja alkoholi jest dodatkowo płatna – 300 zł od osoby. Na nocleg w sylwestra goście otrzymają 20% zniżki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUM Łódź: CZAS w Łodzi skusiły panów! Seniorzy ćwiczą crossfit, grają w karty. Możesz dołączyć!
Następny artykułUM Łódź: Nowe murale i street art w Łodzi. Co nas zachwyciło w 2023? [ZDJĘCIA]