A A+ A++

Sztandar „Królowej Gorzowskiej Gastronomii” otrzymała restauracja Łubu Dubu. Drugie miejsce zajęła kawiarnia Trzy Światy, a trzecie restauracja Hatay.

Zadaniem restauratorów było przygotowanie dania degustacyjnego za kwotę nie większą niż 10 złotych, której jednym ze składników musiał być miód.

Łubu Dubu częstowała gości mulami w sosie winno-miodowym, kawiarnia Trzy Światy miała aż trzy dania degustacyjne: pieczone jabłko z kruszonką i miodem, gofry wytrawne i słodkie z miodem i miodową lemoniadę, a Hatay przygotowała dla gości turecką pizzę z miodem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJest porozumienie rządu ze związkami zawodowymi “mundurówki”
Następny artykułPiS chce zmienić regulamin Sejmu. Chodzi o głosowanie ws. stanu nadzwyczajnego