A A+ A++

Na początku nagrania zaznacza, że często się zdarza, że z urządzenia wyjmujemy jedzenie, które po jednej stronie jest gorące, po drugiej zimne. Sugeruje, że to za sprawą złego ułożenia pojemnika z żywnością na talerzu mikrofali. – Nie powinno się stawiać dania na środku, ale z boku talerza, który kręci się i podgrzewa dania – mówi i demonstruje na filmie, jak poprawnie postawić posiłek.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp
Subskrybuj
Powiadom o
guest

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułLiga Mistrzów. BSC Young Boys – Manchester United. Trwa
Następny artykuł300gospodarka.pl zwiększyła przychody w 2020 roku