A A+ A++

Kupując mięso, zależy nam przede wszystkim na tym, by było świeże. O ile ocenienie go na stoisku mięsnym nie jest trudnym zadaniem, to nieco ciężej jest w przypadku kupowania pakowanego mięsa w marketach. Okazuje się, że można jednak w prosty sposób sprawdzić, czy rzeczywiście jest dobrej jakości. Z pomocą przychodzi tzw. test palca. Oto co trzeba zrobić.

Jak sprawdzić świeżość mięsa?

Nieodpowiednie przechowywan … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułFired California nurse attests to COVID vaccine-induced myocarditis in kids
Następny artykułPapież Franciszek: planowałem wyjazd na Ukrainę