A A+ A++

Tatar ze śledzia to smaczna i prosta do przygotowania przekąska. Sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole, ale również podczas rodzinnych uroczystości i na co dzień. W tym przepisie do tatara dodajemy buraczki i kukurydzę z puszki. Dzięki temu danie zyskuje przepiękny kolor i doskonale prezentuje się na stole. Przepis polecają twórcy filmu: Karolina Adamska, Aleksandra Panak, Michał Stokowski.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKawęcki będzie walczył o medal
Następny artykułRząd planuje budowę dużej spalarni śmieci. MKiŚ: To perspektywa kilku lat