A A+ A++

Na rynku mamy wiele rodzajów noży o różnych typach ostrzy. Niezależnie od tego, czy wybieracie się na biwak i chcecie zrobić ognisko, musicie pokroić ser, zrobić wielodaniowy obiad albo otworzyć kopertę, zamiast barbarzyńsko ją rozdzierać, trzeba używać noża zgodnie z przeznaczeniem. W przeciwnym razie może to doprowadzić do jego uszkodzenia, a nawet zniszczenia. Dlatego na przykład nożem do warzyw nie będziecie ciąć gałęzi, a ostrzem do otwierania kopert nie pokroicie chleba. Oczywiście możecie spróbować, ale nie wyjdzie mu to na dobre.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDroga powiatowa Sławno – Wacławów już po przebudowie
Następny artykułFragment książki “Sadystka z Auschwitz”