A A+ A++

Wkraczamy w nową erę gastronomii, czyli Street Food Biznes! Franczyza MNIAMI i AM AM Kebab.

To trend, który od kilku lat coraz bardziej się rozwija, szczególnie w Polsce. Po nieprzyjemnych doświadczeniach związanych z pandemią COVID-19, street food jest uważany za efektywniejszy, tańszy i bezpieczniejszy.

Jego punkty charakteryzują się przede wszystkim mobilnością – mogą zmieniać swoją lokalizację, w zależności od sytuacji na rynku oraz zainteresowania klientów. Coraz częściej właściciele takich punktów decydują się na wprowadzenie do swoich usług możliwości dostawy. To jeszcze nie wszystko, pojazdy z pysznym jedzeniem można spotkać na wielu imprezach masowych czy prywatnych eventach. To wszystko pozwala generować naprawdę wysokie zyski, przy jednocześnie niskim wkładzie w biznes.

W przeciwień … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTrump zaskoczył wszystkich porównaniem. “Ameryka jest szambem przestępczości”
Następny artykuł[Informacja] Podanie o wydanie zaświadczenia o zaleganiu/niezaleganiu w podatkach