A A+ A++

SKŁADNIKI

2 duże buraki czerwone
2 ogórki konserwowe lub kiszone
3 jajka
4 łyżki majonezu
1 mała cebula
pieprz
sól

PRZYGOTOWANIE
Ugotować buraki czerwone, obrać ze skóry i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać ogórki, ugotowane jajka i cebulę (wszystko pokrojone). Następnie dodać sól i pieprz oraz majonez. Wszystko wymieszać.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNowy “parkuj i jedź”. Ruszyła budowa
Następny artykułSANOK: Stracił panowanie nad pojazdem i wjechał w ogrodzenie [FOTO]