A A+ A++

Widzimy więc, że karp nie musi mieć jednej formy przygotowania. Możemy go doprawić w wybrany przez siebie sposób, piec, smażyć, gotować. Za każdym razem będzie miał inny charakter, a jego smak z pewnością zachwyci nasze podniebienia. Warto szukać ciekawych inspiracji i nie zniechęcać się zbyt szybko. Wypróbujcie różne przepisy, a może przekonacie się do karpia, jeśli do tej pory w nim nie gustowaliście.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW Parku Kościuszki potrzebna jest toaleta publiczna. „To bardzo ważne miejsce na mapie naszego miasta”
Następny artykułREGIONALNE CZTERY ŁAPY – ROXY I ANDRZEJEK