A A+ A++

Przed usmażeniem karpia, należy pozbyć się z niego nieprzyjemnego śluzu. Jak tego dokonać? Wystarczy po prostu umyć rybę pod strumieniem letniej wody. Robiąc to, zachowaj jednak ostrożność. Na karpiu znajduje się wiele bakterii, których rozprzestrzenienie, mogłyby np. powodować zatrucie pokarmowe. Zachowanie higieny w kuchni to podstawa, pamiętaj o tym.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMikołajkowy turniej Samuraja w kickboxingu dla dzieci i kadetów
Następny artykułKoronawirus. Zmarł pacjent. Sytuacja w Łasku i powiecie łaskim