A A+ A++

Śledzie to ryby, które wielu kojarzą się ze Świętami Bożego Narodzenia. Często są też doskonałą zakąską do mocnych trunków. Śledź jako dodatek do kanapek, a nawet sałatek komponuje się znakomicie. Poza tym istnieją tysiące sposobów na przyrządzenie ukochanej przez Polaków ryby: po grecku, libańsku, żydowsku, kujawsku, śląsku… To tylko część z wielu opcji przyrządzenia tego przysmaku.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNajdłuższy tunel w Polsce będzie w Policach
Następny artykułPow. staszowski. 17-latek ukradł telefon. Grozi mu 5 lat więzienia