A A+ A++
Przekonał się o tym 26-letni mieszkaniec Dynowa, który w budynku gospodarczym na terenie gminy Kańczuga posiadał 2250 litrów zacieru w trakcie fermentacji, około 495 litrów alkoholu, urządzenia i substancje służące do jego produkcji, plastikowe i szklane butelki oraz etykiety na alkohol.
fot. KPP Przeworsk


Choć produkcja wyglądała całkiem profesjonalnie, funkcjonariusze nie lada go zaskoczyli.

Ujawnili przy nim również plastikowe pudełko z suszem roślinnym. Badania wykazały, że była to marihuana.

Mężczyzna został zatrzymany.

Grozi mu kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSamozapłony ludzi, wciąż pozostają niewyjaśnione
Następny artykułW Pompejach odkryto szczątki samicy żółwia greckiego z jajem w obrębie karapaksu