A A+ A++

kuchenne nowości

oprac. Katarzyna Gileta

2 godziny temu

1z5

Bez chemii i szorowania

Wydawać, by się mogło, ze ma nic prostszego niż wyczyszczenie patelni. Niestety często zapominamy umyć jej spód. Czarny i przypalony spód patelni to prawdziwa zmora prawie każdej pani domu. Skąd się biorą takie zabrudzenia? Patelnia ma kontakt z brudnymi palnikami i rusztem patelni. Na szczęście są proste domowe sposoby na to, by nasze patelnie wyglądały jak nowe.

123RF

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJadą pomóc ostatnim ludziom w Czarnobylu [WIDEO]
Następny artykułTak swoich żydowskich sąsiadów z Brzeźnicy wspominała śp. Maria Kolakowska