A A+ A++

Ugotowany makaron polewamy oliwą i obficie posypujemy startym parmezanem. Możemy dodać też różne suszone zioła, sól, pieprz i inne przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Do usmażenia chipsów Yumna użyła beztłuszczowej frytkownicy, ale z powodzeniem możemy też usmażyć je tak jak frytki – w tradycyjnej frytkownicy bądź zwykłym garnku, na dobrze rozgrzanym oleju.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZbliżają się dożynki powiatu łosickiego
Następny artykułFalcon 9 i Starlink nad Polską? Podpowiadamy, kiedy ich wypatrywać