A A+ A++

Małgorzata i Rafał Zacharscy, twórcy Pasieki Dobra Pszczoła oraz marki Wanilia i Migdały zostali uhonorowani podczas prestiżowych Targów Smaki Regionów w Poznaniu. Ich produkty zdobyły najwyższe nagrody, czyli Złoty Medal i Perłę 2025.

 

Miód z charakterem

Pasieka Dobra Pszczoła zachwyciła jury wyjątkowym miodem spadziowo-lipowym, który otrzymał Złoty Medal Targów. Jak podkreślają właściciele, to dowód na to, że naturalne pszczelarskie wyroby z naszego regionu potrafią konkurować z najlepszymi w kraju.

Smak kaszy z Małyszyna

Z kolei marka Wanilia i Migdały sięgnęła po Perłę 2025, nagrodę o ogólnopolskim zasięgu, przyznaną za farsz przygotowany z lokalnej, niepalonej kaszy gryczanej z Małyszyna. To duży sukces tej marki, który otwiera nowe możliwości promocji regionalnych smaków.

Duma dla regionu

Zacharscy od lat promują zdrową i naturalną żywność. Zdobycie już trzeciego Złotego Medalu oraz pierwszej Perły o ogólnopolskim znaczeniu to dowód na rosnącą rozpoznawalność ich marek.

Smaki Regionów, odbywające się w miniony weekend na Międzynarodowych Targach Poznańskich, to jedna z najważniejszych imprez kulinarnych w Polsce, przyciągająca wystawców i odwiedzających z całego kraju.

📊 Jak oceniasz ten materiał?

🧠 Masz pytanie, temat do poruszenia, a może opinię?

Skontaktuj się z redakcją – Twoje zdanie ma znaczenie!

Napisz do nas

Avatar photo

Redaktor

Przeczytaj więcej moich tekstów:

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJak wybrać i gdzie umieścić idealne czujniki gazu i czadu?
Następny artykułВ понедельник Кличко подаст на Кабмин представление об увольнении Поворозника — источники