A A+ A++

1. Boczek usmażyć. Blaszkę 32 cm x 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.

2. Jajka wybić do miski dodać przyprawy i wymieszać, wylać do blaszki i wstawić do piekarnika na około 10 min.

3. Po upieczeniu wyjąć, posypać serem, czerwoną cebulką i ponownie zapiec.

4. Gdy ser się rozpuści, wyjąć, położyć wędlinę boczek i zwinąć w rulon, górę posypać serem i na chwilę jeszcze wstawić do piekarnika.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNawet 220 milionom ludzi grozi zatrucie arszenikiem
Następny artykułKraków z nową inwestycją. Ruszyła budowa projektu Śliczna 36i6