A A+ A++

Tej części rabarbaru nie należy spożywać. Lepiej od razu wyrzucić

Która część rabarbaru jest bezpieczna do spożycia?

Najlepiej wybierać intensywnie czerwone lub różowe łodygi123RF/PICSEL

Jak prawidłowo przygotować rabarbar?

„Ewa gotuje”: Placek z rabarbaremPolsat

Oceń artykuł

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułПенсия за выслугу лет: потеряет ли ее военный, вернувшийся на службу
Następny artykułKtóry kandydat zgarnie głosy „zetek”? „Chyba zagłosuję na Zandberga, rozważam też Mentzena”