A A+ A++

Cynamon to popularna i niezwykle aromatyczna przyprawa, pochodząca z kory drzewa cynamonowego. Najczęściej używana jest do przyprawiania potraw słodkich, takich jak różnego rodzaju wypieki, pierniki czy ciasteczka. Dodatek cynamonu w świątecznych potrawach nie tylko doda im walorów smakowych, ale korzystnie wpłynie na trawienie, pobudzi zmysły, a także doda nieco apetytu.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUnia lepsza od JKH. Porażka w ostatnim meczu tego roku
Następny artykułRok Igi Świątek. Świetna na korcie, odważna poza kortem