A A+ A++

Nie trzeba ich formować ani wycinać, bo do nakładania wystarczy nam tylko natłuszczona łyżka. Sękacze są puszyste i uroczo nierówne. Cukier puder dokładnie wnika w każdy zakamarek ciasta, sprawiając, że jest ono słodkie i bardzo smaczne. Do masy można dodać kieliszek spirytusu, by zmniejszyć wchłanianie przez nie tłuszczu w czasie smażenia.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCzerwonka wystartowała w Pekinie!
Następny artykułBilety mobilne w bielskim MZK. Jest kolejny przetarg