A A+ A++

Grillowanie stało się już narodowym sportem Polaków. Zaczynamy mniej więcej w połowie wiosny, a kończymy średnio w połowie jesieni i zawsze z utęsknieniem czekamy kolejnego sezonu. Grillujemy obiadowo lub kolacyjnie, a czasem nawet prawie przez całą noc. Czymże jednak byłoby całe przygotowane mięsiwo bez sosów, które doskonale je uzupełniają? Ketchupy i dipy czosnkowe są standardem, który może się nawet nieco znudzić, dlatego mamy dla was kilka propozycji na sosy do grilla, które urozmaicą naszą narodową tradycję.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRynek – jak duży jest postęp prac?
Następny artykułNancy Pelosi w Pałacu Prezydenckim. Andrzej Duda przywitał gości po angielsku