A A+ A++

Sezon grillowy zaczął się z początkiem maja i będzie trwał w najlepsze przez kolejne kilka miesięcy. Nie ma jednak dobrego grilla bez dobrze zamarynowanej karkówki. Pomysłów na takie marynaty jest wiele. Najważniejsza zasada jest taka, że każda z nich powinna dobrze smakować sama w sobie. Wtedy nada również mięsu niesamowitego aromatu i smaku, pomoże wydobyć z niego soczystość i kruchość jednocześnie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPowiatowe Obchody Dnia Bibliotekarza i Bibliotek
Następny artykułWyrok ws. wstrzykiwania krwi do żywności w sklepach