A A+ A++

Pierwszą rzeczą, na którą zwracamy uwagę przy zakupie jest wielkość i kształt rusztu. Prostokątne grille dobrze sprawdzą się na niewielkiej przestrzeni, na przykład balkonie czy wąskim tarasie, podczas gdy bardziej obszerne grille okrągłe pozwolą przysmażyć większą ilość mięsa za jednym zamachem. Z kolei grille kuliste z pokrywą dobrze radzą sobie z przygotowywaniem potraw wymagających stałej, wysokiej temperatury, jednak nie mają możliwości regulowania rusztu. Temperaturę i wysokość płomienia należy więc regulować poprzez zwiększenie i zmniejszenie dopływu powietrza.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBurmistrz Szczawna-Zdroju nie zgadza się na zgromadzenie antyszczepionkowców
Następny artykułMinister zdrowia: Możliwe mieszanie szczepionek dla osób, które źle zniosły pierwszą dawkę