A A+ A++

Jajka możemy oczyścić pod bieżącą wodą lub przy użyciu wilgotnej ścierki. Niektórych trudnych do usunięcia zanieczyszczeń, jak zaschnięty kał, możemy pozbyć się, mocząc jajko w ciepłym occie. Jeżeli planujecie spożywać surowe jajka, np. W tatarze, koglu-moglu, czy dodając pianę z białek do deserów, ważne, aby jajka sparzyć najpierw we wrzącej wodzie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRadzymin – tabletki z jodkiem potasu
Następny artykułSpore kontrowersje w meczu Inter – Barcelona. Xavi mówi o niesprawiedliwości [WIDEO]