A A+ A++

Modry Kociołek w Piekarach Śląskich to restauracja prowadzona od siedmiu lat przez Ewę i jej męża Wojtka.

Choć w Modrym Kociołku uwijała się cała rodzina, efektów nie było widać, klienci zaglądali tu tylko w weekend, a i tak nie było ich za dużo. Restauracja już dawno przestała przynosić zyski, a dalsze dokładanie do lokalu groziło katastrofą. 

Magda Gessler: czy to jest sklep mięsny?

Pierwsze wrażenie Magdy Gessler po wejściu do restauracji Modry Kociołek w Piekarach Śląskich nie było najlepsze. Restauratorka uznała, że wejście wygląda jak do sklepu mięsnego. Nie zachwyciło jej też menu, bo znalazły się tam nawet meksykańskie potrawy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAkupresura, czyli uciskanie i głaskanie
Następny artykułPrzed nami jesienne spacery po mieście z przewodnikiem