A A+ A++

Łosoś to smaczna i wartościowa ryba. Warto jednak pamiętać, by wybierać dzikiego łososia, a nie hodowlanego. Doskonale smakuje zarówno pieczony, jak i grillowany czy smażony. Na obiad polecamy łososia z patelni z aromatycznym i aksamitnym sosem cytrynowym. Rybę możemy podać z ziemniakami lub ryżem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSkoro jest tak dobrze, to czemu jest tak źle? Chodzi o małżeństwie nauki i biznesu. Będzie darmowy webinar
Następny artykułŚmiertelny wypadek na Rudnej