Dużo emocji w drugim odcinku “Kuchennych rewolucji” w tym sezonie. Magda Gessler przyjechała do miejscowości Przędzel na Podkarpaciu, by przeprowadzić metamorfozę w zajeździe Dwa Koguty. Wydawało się, że regionalna kuchnia zapewni właścicielowi sukces. Finał zaskoczył jednak i jego, i samą restauratorkę.
Lokal prowadził pan Maciej, który ma wieloletnie doświadczenie w gastronomii. Pracował w Irlandii, Szwecji, Norwegii. Po latach wrócił do kraju i postanowił spełnić marzenie o prowadzeniu własnej restauracji. Otworzył zajazd Dwa Koguty.
Mimo że do pomocy zatrudnił niedoświadczony zespół, jest bardzo wymagający. Jak tłumaczy, „pochlebstwami nie robi się progresu, tylko i wyłącznie krytyką”. Ale to nie przyniosło mu sukcesu. Biznes był na granicy rentowności, dlatego poprosił o pomoc Magdę Gessler, znaną restauratorkę.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS