A A+ A++

Dużo emocji w drugim odcinku “Kuchennych rewolucji” w tym sezonie. Magda Gessler przyjechała do miejscowości Przędzel na Podkarpaciu, by przeprowadzić metamorfozę w zajeździe Dwa Koguty. Wydawało się, że regionalna kuchnia zapewni właścicielowi sukces. Finał zaskoczył jednak i jego, i samą restauratorkę.

Lokal prowadził pan Maciej, który ma wieloletnie doświadczenie w gastronomii. Pracował w Irlandii, Szwecji, Norwegii. Po latach wrócił do kraju i postanowił spełnić marzenie o prowadzeniu własnej restauracji. Otworzył zajazd Dwa Koguty.

Mimo że do pomocy zatrudnił niedoświadczony zespół, jest bardzo wymagający. Jak tłumaczy, „pochlebstwami nie robi się progresu, tylko i wyłącznie krytyką”. Ale to nie przyniosło mu sukcesu. Biznes był na granicy rentowności, dlatego poprosił o pomoc Magdę Gessler, znaną restauratorkę.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułThe Crew Motorfest. Hawaje, boskie Hawaje! (do niedzieli grę można wypróbować za darmo)
Następny artykułW Przylepie ludzie jedzą owoce, warzywa, piją wodę. Nikt nie powiedział, że to niebezpieczne