A A+ A++

Wyruszamy w niezwykłą kulinarną podróż z Andrzejem Polanem w duchu “cudze chwalicie, swego nie znacie”. W swojej nowej książce szef kuchni zebrał regionalne i sezonowe przepisy z różnych zakątków Polski. Wśród nich znajdziemy babkę ziemniaczaną, ukrywającą się pod intrygującą nazwą “kawoł ciula”. Do tego szklanka żyntycy lub zsiadłego mleka i doskonały zestaw na kaca gotowy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW Częstochowie: Koronawirus. Prawie 27 tys. nowych zakażeń i wciąż dużo zgonów
Następny artykułIMGW ostrzega. Intensywne opady śniegu w Zachodniopomorskiem