A A+ A++

Kaszę ugotuj. Mięso pokrój w kostkę i posyp przyprawą do kurczaka. Na patelni rozgrzej odrobinę oleju i podsmaż kurczaka. Pora pokrój w kostkę, dodaj do kurczaka i chwilę smaż. Kapustę posiekaj i wrzuć na patelnię. Posyp solą i pieprzem, wlej wodę, wymieszaj. Całość duś ok. 10 min. Podawaj z ugotowaną kaszą gryczaną.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMR: Mały ZUS Plus to dla najmniejszych przedsiębiorców nawet kilkaset złotych oszczędności miesięcznie (komunikat)
Następny artykułKolejny turniej za nimi