A A+ A++

Naturalnie pyszne są produkty od regionalnych wystawców, którzy od dziś do soboty (20-23 października) prezentują się w gliwickim CH FORUM.

Na ich stoiskach można kupić świeżą żywność, wytwarzaną według tradycyjnych receptur. Wśród wielu smakołyków są oscypki, wędliny, chleby i ciasta, a także rarytas kuchni kresowej – piróg biłgorajski, tj. pieczeń z kaszy gryczanej, białego sera i ziemniaków.

Na zimę przydadzą się kożuchy, a na ozdobę rękodzielnicza biżuteria. To także można znaleźć na jarmarcznych kramach w CH FORUM.
Materiał partnera

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułHalf-Life 2 z nowymi funkcjami i poprawkami „odwiecznych” błędów; Valve odświeża grę dla Steam Deck
Następny artykułBOISKO ZE SZTUCZNĄ NAWIERZCHNIĄ CZY HALA WIDOWISKOWO-SPORTOWA?