A A+ A++

Grzyby blaszkowate takie jak np. pieczarka, kurki, rydze czy opieńka, lepiej użyć metody wyrywania. Takie grzyby, zwłaszcza te niewielkich rozmiarów, łatwo jest bowiem pomylić z grzybami trującymi. Taką pomyłkę możemy przypłacić zdrowiem, a nawet życiem. Jeśli nie jesteśmy więc pewni, czy grzyb jest jadalny, lepiej go nie wycinać.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułFitch: Ceny paliw negatywnie wpłyną na EBITDA w segmentach wytwórczych Tauronu, Enea i PGE
Następny artykułPolaków zapytano o ocenę przekopu Mierzei Wiślanej. Ciekawe wyniki