A A+ A++

Wystarczy kilka sekund nieuwagi i zbyt wysoka temperatura. Przypalony garnek jest czymś, co może przytrafić się w każdej kuchni. Jak się jednak okazuje, z nieestetycznym, czarnym osadem można sobie szybko poradzić. Mama Chemik zdradza swój niezawodny sposób.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZdemotywowany jak Polak. Dlaczego nie cieszy nas praca?
Następny artykułMajchrzak w ćwierćfinale. Zasłużył. Pogromca Hurkacza na horyzoncie