A A+ A++

Kania jest grzybem bardzo cenionym w kuchni ze względu na swoje walory smakowe. Można ją smażyć jak kotlety w panierce lub marynować w occie. Przed przygotowaniem kani należy usunąć trzon oraz wierzchnią skórę z kapelusza. Zobaczcie nasz przepis na pyszne smażone kanie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzkoły zostaną zamknięte? Wyjaśniamy nieścisłości.
Następny artykułKoronawirus: Jest kolejny rekord zakażeń w Polsce. 105 nowych przypadków na Warmii i Mazurach – zmarły trzy osoby