A A+ A++

Za nami kolejna odsłona warsztatów kulinarnych. Hasłem przewodnim było domowe grillowanie.

Jak grillować bez grilla – czyli w warunkach domowych, mając do dyspozycji piekarnik i patelnie? Odpowiedz na to pytanie przygotowało Miejskie Centrum Kultury, które zaprosiło na wyjątkowe warsztaty. Te zorganizowano w Centrum Współpracy i Inicjatyw Społecznych MCK przy Placu Wolności 10.

Warsztaty odbywały się pod czujnym okiem – Łukasza Kosmalskiego – szefa kuchni restauracji „Za Kulisami”.

Kulinarne eksperymenty przypadły do gustu uczestnikom wydarzenia. Zajęcia zakończyły się degustacją wcześniej przygotowanych potraw. Kolejne warsztaty, także kulinarne ale jak zaznaczają organizatorzy w nieco innej tematyce już na początku czerwca.

Więcej w materiale video.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZapoznaj się z planem
Następny artykułŻmije zaczynają gody. Jedyny jadowity wąż w Polsce jeszcze bardziej niebezpieczny [ZOBACZ]