A A+ A++

Świetnie sprawdzają się jako dodatek do kompotów, herbaty, grzanego piwa lub wina. Można je dorzucić do sosów owocowych i mięsnych. Pasują do baraniny, wieprzowiny i dziczyzny. Ponadto poprawiają smak kiszonej kapusty. Można dodawać je do potraw grzybowych, a nawet do rosołu. W postaci sproszkowanej świetnie pasują do pasztecików, krokietów, ryb, spaghetti, pasztetu.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCentrum przesiadkowe w Gliwicach już działa. Urzędnicy: “Znacznie łatwiej przesiąść się teraz z pociągu na autobus”
Następny artykułRozbudowa i przebudowa budynku ,,Agronomówki” zakończona