A A+ A++

O gospodyniach z Dymitrowa Małego ostatnio robi się coraz głośniej. KGW funkcjonuje dopiero od roku, ale za sobą ma już udział w kilku konkursach i wydarzeniach. Pierogi przygotowane według autorskiej receptury jego członkiń oczarowały jury w konkursie „Polska od kuchni” w Sanoku.

Czytaj w papierowym
i elektronicznym wydaniu „Tygodnika Nadwiślańskiego”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJaki bilans czwartkowych wichur? Zbieramy informacje z całego regionu [ZDJĘCIA]
Następny artykułGiza porządzi Platformą