A A+ A++

Złoty medal targów Natura Food 2022 w kategorii „Polski produkt naturalny” otrzymał staropolski pasztet z gęsi, wyróżnienie w tej samej kategorii otrzymała zalewajka z podgrzybkami po łódzku – o tych produktach, oraz o tym jak zmienić profil restauracji w czasie pandemii i co z tego wynikło z Marcinem Celmerowskim z łódzkiej Wekowni rozmawiał Grzegorz Nowak.


Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułGrodzki: Trzeba pytać rządzących, jakimi umowami i z kim są związani
Następny artykułWszedł tuż przed ciężarówkę, musiał uciekać z przejścia