A A+ A++

Gofry to doskonały sposób na smaczne śniadanie lub sycącą przekąskę w ciągu dnia czy wyborny deser. Dotychczas kojarzyliśmy je głównie ze słodkimi dodatkami, jak np. bita śmietana, owoce, czekolada czy orzechy. Ale chrupiące gofry smakują doskonale także w wersji na słono. W najnowszym odcinku Smacznego! Gosia Rudzińska przygotuje gofry inspirowane kuchnią śródziemnomorską. Aromatyczne ciasto z mąki orkiszowej, jajek będzie lżejsze za sprawą oleju rzepakowego i wybornie skomponuje się z dodatkiem świeżych ziół, czosnku, pomidorami i awokado. Gwarantujemy, że takie śniadanie wprowadzi cię iście wakacyjny nastrój.

Działanie zostało zrealizowane z Funduszu Promocji Roślin Oleistych.

Płatna współpraca z Polskim Stowarzyszeniem Producentów Oleju
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDzień ziemi – (20.04.2023) Felieton Tomasza Olbratowskiego
Następny artykułSpider-Man 2 coraz bliżej. Insomniac Games zakończyło istotny etap produkcji