Gofry to doskonały sposób na smaczne śniadanie lub sycącą przekąskę w ciągu dnia czy wyborny deser. Dotychczas kojarzyliśmy je głównie ze słodkimi dodatkami, jak np. bita śmietana, owoce, czekolada czy orzechy. Ale chrupiące gofry smakują doskonale także w wersji na słono. W najnowszym odcinku Smacznego! Gosia Rudzińska przygotuje gofry inspirowane kuchnią śródziemnomorską. Aromatyczne ciasto z mąki orkiszowej, jajek będzie lżejsze za sprawą oleju rzepakowego i wybornie skomponuje się z dodatkiem świeżych ziół, czosnku, pomidorami i awokado. Gwarantujemy, że takie śniadanie wprowadzi cię iście wakacyjny nastrój.
Działanie zostało zrealizowane z Funduszu Promocji Roślin Oleistych.
Płatna współpraca z Polskim Stowarzyszeniem Producentów Oleju
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS