A A+ A++

W okresie jesiennym grzybów nie brakuje. Niezależnie od tego, czy sami chodzicie na grzyby, czy wolicie kupować je w sklepie, zdecydowanie warto zaopatrzyć się w kanie – jej mocno grzybowy zapach i lekko orzechowy smak wzbogaci wiele potraw. Najpopularniejszym daniem z kani wciąż pozostają kotlety. To właśnie przepis na tego panierowanego grzyba podbił serca użytkowników TikToka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTe osoby niebawem otrzymają pismo z ZUS
Następny artykułZielonka – stypendia dla osób z niepełnosprawnością