A A+ A++

Tym razem nietypowo – w roli uczniów nauczycielki przedmiotów zawodowych z ZSP nr 4, w roli nauczyciela absolwent tej szkoły, dziś mistrz kuchni i szkoleniowiec Łukasz Śmigielski. Temat spotkania to owoce morza w nowoczesnej odsłonie.

W pracowni gastronomicznej ZSP nr 4 w Nowej Soli odbyło się kolejne szkolenie. Tym razem jego odbiorcami byli nauczyciele, którzy na co dzień uczą młodzież z technikum gastronomicznego.

Mule przygotowane podczas warsztatów

Mule na dwa sposoby, kalmary w tempurze oraz krewetki z chorizo to dania, które udało się wyczarować. Pracy było sporo, a efekt podany na talerzu zachwyciłby podniebienia wielu smakoszy. Wkrótce z tematem będą mogli zapoznać się również uczniowie podczas szkolnych zajęć warsztatowych.

Warsztaty gastronomiczne dla nauczycieli ZSP nr 4 to kolejna odsłona realizowane przez Powiat Nowosolski projektu „Modernizacja kształcenia zawodowego w Powiecie Nowosolskim”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł„Krzemień pasiasty” – wystawa
Następny artykułLotnicze Pogotowie Ratunkowe ostrzega przed oszustami