A A+ A++

9. Memoriałowi Stanisława Szozdy towarzyszyły dodatkowe atrakcje. Przeprowadzono m.in. warsztaty kulinarne. Można było nie tylko zgłębić tajniki zdrowej kuchni, ale i skosztować specjałów przygotowanych przez miejscowe dietetyczki: Karolinę Sienkiewicz i Aleksandrę Zator. Po cynamonowe wieńce zwycięzcy, kanapki z chlebem domowej roboty, torcik śliwkowo-daktylowy z płatkami owsianymi i migdałami, czy owocowe koktajle, ustawiła się długa kolejka. – I to wszystko za darmo?! – dziwili się uczestnicy imprezy.

Panie sposobiły się do warsztatów przez kilka dni, zarwały też ostatnią noc. Jak mówią, najważniejsze, że smakowało. (fot. Damian Wicher)

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZabita przez policję, bo “źle nosiła hidżab”. Protesty na pogrzebie
Następny artykułJacek Cygan odsłonił multimedialną ławeczkę w parku Sieleckim w Sosnowcu. Na razie nie zagra