A A+ A++

Placki ziemniaczane z dodatkiem sody oczyszczonej nie ciemnieją, przez co doskonale prezentują się na talerzu. Jednak piękny, złocisty kolor placków, to nie jedyna korzyść z użycia sody. Dzięki temu popularnemu produktowi, placki stają się niesamowicie chrupiące, zachowując przy tym puszysty, miękki środek. Każdy z nas ma w domu sodę oczyszczoną, więc czemu by nie wypróbować placków z ich dodatkiem?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNowe The Last of Us może wyjść od razu na PC obok PS5
Następny artykułMichał Woś o ujawnionych zeznaniach: Donald Tusk mówił, że to wiarygodny świadek