A A+ A++

„Air fryer. Przepisy na prawie wszystko” – Clare Andrews 


BESTSELLER The Sunday Times już w Polsce!

Air Fryer: szybszy, tańszy i zdrowszy sposób gotowania


Szybszy i tańszy w działaniu od piekarnika. 
Przyrządzisz w nim prawie wszystko.

Poznaj tajniki pieczenia ciepłym powietrzem!

Aby dobrze zacząć dzień, przygotuj puszyste wytrawne omlety lub własnoręcznie skomponowaną chrupiącą granolę z orzechami i owocami.

Na obiad przyrządź zupę z pasternaku z miodem, sycące steki z kalafiora lub cudownie soczyste kotlety jagnięce.

Masz ochotę na deser? 

W air fryerze zrobisz też przełamane nutą słonego karmelu bananowe babeczki, kukurydziane batoniki, a nawet orzeźwiające ciasto cytrynowe!

ODKRYJ PEŁNY POTENCJAŁ SWOJEGO AIR FRYERA bowiem AIR FRYER to URZĄDZENIE DO ZADAŃ SPECJALNYCH!
Jeśli stawiasz pierwsze kroki w smażeniu ciepłym powietrzem – ta książka pomoże ci wybrać odpowiedni model urządzenia, zdradzi, co zrobić, żeby twoje dania były doskonałe za każdym razem, i otworzy przed tobą drzwi do prawdziwego mistrzostwa!

Polecamy: https://czest.info/książki oraz https://czest.info/kulinaria
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOko na pieszych
Następny artykułWieluńska Gala Kolędy w niedzielę w kinie Syrena