A A+ A++

Zespół z Rio de Janeiro, który w pierwszej połowie tego roku prowadził były selekcjoner reprezentacji Polski Paulo Sousa, wyleci do Ekwadoru w środę. Zabierze ze sobą – jak podał portal “Globoesporte” – np. 50 kilogramów fasoli i 30 km prażonej mąki z manioku. Nie zabraknie też tapioki i goiabady, czyli konfitury z czerwonej guawy.


czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSprawdź za darmo w Tychach ustawienie świateł w aucie
Następny artykuł„Z Maryją przez dzieje” – wyjątkowym koncertem siostry służebniczki uczciły 140 lat swojej posługi na Podkarpaciu