A A+ A++

Ciasto drożdżowe bywa kapryśne. Wystarczy chwila nieuwagi, by zabić drożdże zbyt ciepłym płynem, a przez to nasza praca pójdzie na marne. Ciasto nie wyrośnie. Mamy jednak przepis, który zawsze się udaje. Kluczowa jest kolejność dodawania poszczególnych składników oraz odpowiednia temperatura mleka. Nie może być ono ani zbyt gorące, ani zbyt zimne. Powodzenia!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBlisko 7 tys. nowych zakażeń koronawirusem, 623 z nich na Śląsku
Następny artykułMistrzostwa Świata piłkarzy ręcznych. Dziś czas na ćwierćfinały