A A+ A++

Składniki na masę czekoladową (forma 24 cm x 24 cm):

  • 330 ml śmietany 30 proc.
  • 250 g serka mascarpone
  • 3 łyżki cukru pudru
  • 1 szklanka mleka w proszku
  • 100 g czekolady mlecznej

Składniki na masę śmietanową:
330 ml śmietany 30 proc.
250 g serka mascarpone
3 łyżki cukru pudru

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWyróżnienia dla zawodników Kwidzyńskiego Klubu Motorowego
Następny artykułPandemia pokazała, jak radzi sobie Zjednoczona Prawica. Zaniedbania rządu są gigantyczne