A A+ A++

Czajnik wykonany ze stali nierdzewnej jest wyjątkowo podatny na zabrudzenia. Częste korzystanie z tego kuchennego sprzętu skutkuje tym, że na jego powłoce pojawiają się nieestetyczne, brązowe plamy, które są wynikiem przypalenia. Do tego podczas gotowania nietrudno ochlapać go tłuszczem, zupą czy sosem, gdy znajduje się na palniku tuż obok patelni lub garnka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUganda i WHO planują wypróbować dwie szczepionki przeciwko sudańskiej odmianie eboli
Następny artykułSzansa dla młodych